Zdrowie na Talerzu.



I Radomska Konferencja na Temat Odżywiania „Zdrowie na Talerzu” już 01.04.2017
Gościem Radia Radom jest Emil Tyszko –  dietetyk, trener personalny  i jeden z organizatorów spotkania.

 

 

I Radomska Konferencja na temat zdrowego odżywiania – „Zdrowie na talerzu”. Gotowanie na żywo, wykłady na temat zdrowego jedzenia. Fachowcy w swoich dziedzinach.
Dietetyk kliniczny, szef kucharzy hotelu Novotel Kraków, psychoterapeuta, doradcy żywieniowi oraz trenerzy personalni. Już 1.04.2017 i to nie Prima Aprilis. 6h teorii i praktyki, na której omówione zostaną tematy prawidłowego żywienia i aktywnego stylu życia. Jeśli nie wiesz jak zacząć odżywianie lub efekty przychodzą zbyt wolno, w internecie jest zbyt dużo sprzecznych informacji, w tv reklamują suplementy i leki, a Ty nadal nie możesz pozbyć się tkanki tłuszczowej, to szkolenie jest dla Ciebie.
Konferencja odbędzie się w Radomiu przy ulicy Warzywnej 23 w samym sercu miasta, od godziny 9 do 15. Prowadzący: Magdalena Ciesielska-Dwojak – dietetyk kliniczny, Michał Zjawiński – szef kucharzy w hotelu Novotel Kraków, Zbigniew Ciesielski – psychoterapeuta i naturoterapeuta, Karol Kałka – doradca żywieniowy, Emil Tyszko – doradca żywieniowy i trener personalny oraz Krzysztof Blank – doradca żywieniowy, trener personalny i fizjoterapeuta. Wszyscy pochodzą z Radomia, łączy ich wspólna pasja, chęć pomagania innym i przekazywanie informacji dotyczących zdrowego jedzenia i aktywności fizycznej.

Zdjęcie użytkownika Krzysztof Blank.

 

Komentarze



CLOSE
CLOSE